Setup vraagt je om een hostnaam en domeinnaam voor deze computer op te geven in de vorm hostnaam.domeinnaam. Veel netwerken hebben een DHCP voorziening dat de aangesloten systemen automatisch voorziet met een domeinnaam, zodat de gebruiker alleen maar een hostnaam hoeft op te geven. Behalve als je een specifieke behoeft hebt om de host naam en domein naam aan te passen, is de download rgss202e.dll standaard instelling localhost.localdomain een goede keuze voor de meeste gebruikers. De hostname opgeven Voor het opzetten van een netwerk achter een Internet firewall of router zul je hostnaam.localdomain willen gebruiken voor je Fedora systeem. Als je meer dan een computer in dit netwerk hebt, moet je elke een andere host naam geven in dit domain.

Security-orgaan US-CERT waarschuwt dat VSS soms onbewust staat ingeschakeld. VSS dient namelijk voor de functie van systeemherstel, wanneer een update of app-installatie niet goed uitpakt. Via de testversie van Windows 11 is een fout gevonden die gewone gebruikers toegang geeft tot alle opgeslagen wachtwoorden in het Microsoft-besturingssysteem. Ook Windows 10 blijkt, al sinds 2019, de SAM-database open te stellen voor non-beheerders.

Systeemeisen Voor Windows Vista

Je kan de afspraak automatisch laten herhalen per dag, week, maand, jaar, en elke afspraak een aparte kleur geven. De vensters zijn ook doorzichtig waardoor je wazig je bureaublad kunt zien of iets anders wat achter het actieve venster staat.

wat is het Windows-register?

Als dit een beetje vaag klinkt, is dat omdat de betekenis van de partitie soort een beetje vaag is. Als je problemen ondervindt met GRUB, moet je misschien je grafische opstart scherm uitzetten. Om dit te doen, wordt je root en bewerkt het /boot/grub/grub.conf bestand. In het grub.conf bestand, maak je commentaar van de regel die begint met splashimage door het toevoegen van de # karakter aan het begin van de regel.

Aan De Slag: Maak Je Computer Sneller!

Dit commando zal je vragen om een floppy disk in te voeren die de vernieuwingen voor anaconda bevat. Dit is niet nodig als je een netwerk installatie uitvoert en je de inhoud van de vernieuwing image in rhupdates/ op de server hebt geplaatst. Als je al eerder een grafische user interface hebt gebruikt, zul je al bekend zijn met dit proces; gebruik je muis om door de schermen te navigeren, klik op knoppen, of type in tekst velden. De distributie DVD media en de Live CD media geven een optie om de integriteit van de media te verifiëren. Met het maken van CD of DVD media met thuis computers treden soms schrijffouten op. Een fout in de data voor een pakket dat gekozen is om te installeren kan de installatie laten afbreken. Om de kans te verkleinen dat data fouten de installatie beïnvloeden, moet je de media verifiëren voordat je gaat installeren.

Er wordt nu een back-up gemaakt van het Windows 11 register. Afhankelijk van de grootte van het register kan dit even duren, enkele minuten. Het uiteindelijke register bestand zal enkele honderden MB’s groot zijn.

chevron-down