Förhoppningsvis börjar nu Windows Update direkt leta efter, ladda ner och installera de uppdateringar som tidigare krånglade. Om du har en enhet med Android där BankID-appen inte kan öppnas eller användas behöver du uppdatera Androids operativsystem. Vad är Mobilt BankID och hur fungerar det? Mobilt BankID är en personlig elektronisk ID-handling som du använder för att legitimera dig och godkänna handlingar på internet.

kan inte skriva till registret windows 10

För en och en halv vecka sedan berättade vi att Björn SA3AUX i Hedeviken hade kopplat upp sig på SvxLink via Sundsvallsamatörernas driftsatta repeater i Ånge. Idag har Peter SM5GXQ suttit i telefon och supportat Björn, som nu i kväll har driftsatt sin egen SvxLink-nod. Det råder få tvivel om att # Bioshock kommer bli en svettig upplevelse, andlig uppföljare till det nervkittlande # System Shock 2 som det är. Tog några dussintals omläsningar för "fanskapade" att bli svengelska. Tyckte det vara lite hårt att kalla det för ett fanskap. De behövs för att hemsidan över huvud taget ska fungera. Vi samarbetar med Bonnier News kring annonsering och mer matnyttig information om deras policys kring detta finns på länken.

The Weeknd Är Årets Artist

Ibland visar vi sponsrade artiklar här på Feber. När detta sker spar vi en cookie i er webbläsare för att veta om ni har sett artikeln eller inte, helt enkelt för att ni ska slippa se den igen. Vi använder Disqus för att ni ska kunna kommentera på Feber. Ni når all information om er på Disqus.com där ni även tar bort denna om ni så vill. Vi kan ta bort kommentarer som ni har postat på Feber men inte komma åt eller hantera era andra uppgifter. Kontrollera att anslutningen till internet i telefonen eller surfplattan är aktiverad. Om du är uppkopplad via mobilnätet så kan du testa att istället ansluta via trådlöst nätverk.

Ska du använda dig utav det sista alternativet så tänk på att datorn kan sluta att fungera korrekt så ta backup på allt viktigt du har. Skulle datorn sluta att fungera och inte vill återställa sig till det rätta igen så får man installera om Windows 10 på isdone.dll saknas nytt vilket innebär att hårddisken kommer att rensas.

Problem Med Bankid

Det har hänt att en vanlig Windows-uppdatering har gjort att en del datorer inte kan komma igång efteråt. Spara mina uppgifter till nästa gång jag skriver en kommentar.

chevron-down